Kuracie prsia v smotanovej marináde

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Všetko sa riadi podľa počtu stravníkov,potrebujeme kuracie rezne,ktoré len narežeme ale neklepeme,kyslá smotana,2 vajíčka,soľ,cesnak,vegeta alebo grilovacie korenie,na obaľovanie strúhanku zmiešanú s postrúhaným tvrdým syrom,ja som použila panko,je to strúhanka z ryžového pečiva
POSTUP PŘÍPRAVY
Kyslú smotanu,vajíčka,koreniny,soľ a pretlačený cesnak zmiešame a vložíme narezané rezne.Necháme odležať do druhého dňa v chladničke.Na druhý deň rezne obalíme v pripravenej strúhanke so syroma vyprážame v oleji.
 |
Rezne namočíme do pripravenej marinády a dáme odležať. |
 |
Po vybratí z chladničky obalíme v strúhanke,pomiešanej so strúhaným syrom. |
 |
Ja som obaľovala tieto rezne v Panku,je to strúhanka z ryžového pečiva a dá sa kúpiť v obchodoch s čínskymi alebo thajskými potravinami. |
 |
Takto vyzerá,je biela, rezne s ňou sú vynikajúce. |
 |
Pomaly vypražíme,aby nám syr v strúhanke neprihorel. |
 |
A tu je už naservírovaný k obedu.Dobrú chuť! |