Pernikove srdiečka -už tohtoročne 2010



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

400g hladkej muky, 120g medu, 60g HERY alebo palmarinu, 160g praškoveho cukru, 2 vajcia, 1 ČL škorice, 1 ČL sody bikarbony. Lekvar a čokoladova poleva.Piecť pri 150 stupňoch celzia-7-8 minut.

POSTUP PŘÍPRAVY

Všetko zmiešame na cesto a dame do chladničky na 2-3 hod.Potom rozvaľkame na hrubku 5 mm a vykrajujeme srdiečka. Dame na plech vystlany papierom a pečieme.Po vychladnuti spajame lekvarom vždy 2 kusy. Jednu stranu srdiečka namačame v čokoladovej poleve.Ľubovolne ozdobime a nechame stuhnuť čokoladu.Dobru chuť:-)

Upečene pernikove srdiečka, ostalo len naplniť a namačať v čokoladovej poleve.
A už su naplnene a mačane v čokoladovej poleve.