Lístkové pudingoše.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Lístkové cesto, mlieko, cukor, zlatý klas, vajíčko.
POSTUP PŘÍPRAVY
Viď obrázkový postup.
 |
Pripravíme si uvedené suroviny. |
 |
Z jedného zlatého klasu si podľa receptu na jeho zadnej strane uvaríme hustý puding. |
 |
Kým nám hotový puding chladne, vyvaľkáme si lístkové cesto a radielkom ho nakrájame na obdĺžničky. |
 |
Ostrým nožom do jednej polovice narežeme pásiky. |
 |
A na druhú polovicu dáme puding. |
 |
Prekotíme narezanú časť cez puding a okraje zatlačíme. |
 |
Poukladáme na papier na pečenie a potrieme rozšľahaným vajíčkom. |
 |
Upečieme do ružova. |
 |
Ešte na plechu poprášime práškovým cukrom a poukladáme na tanier, prípadne konzumujeme rovno z plechu...načo špiniť ďalší riad, keď aj tak to rýchlo zmizne v žalúdkoch :-)
Dobrú chuť!!! |