Hľuzovkové taglioline



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

taglioline s prichutou hluzovky(dostat v Lidl) * slahacka * maslo * sol *korenie *cerstvy tymián * parmezan

POSTUP PŘÍPRAVY

Za to,že som sa dostala k týmto exkluzívnym cestovinám,vďačím Andrejke (Adusha22) ID 135731,ktorá mi podala avízo v pravý čas:)moc dakujem Andrejka...cela natešená som sa vybrala pre ne do Lidl,a odvtedy mi nedali spávať..až som ich dnes konečne vyskúšala..:)Použila som k nim len jemnú smotanovú omačku,aby som neprebila arómu,a kombinácia to bola dokonalá:)i keď musím priznať,že špecifická aróma hľuzovky,asi nebude pre každého...degustácia bola pre mna kulinársky zážitok,ale horšie to bolo po obede...dlho- dlho som sa nevedela zbaviť téj silnéj prenikavéj chuti v ústach,a tak asi musím priznať,že som na hľuzovku ešte nedozrela:)každopádne silno odporúčam..tú chuť proste treba zažiť..!!!!!!

taglioline...
si uvarime ..cas varenia je len 3 minutky,takze prv sa pustime do omacky...
do slahacky si nakrajame maslo,a na miernom ohni privedieme k varu...pridame sol,a cerstvo namlete korenie....
touto omackou zalejeme cestoviny,a nechame ich chvilu postat,nech sa krasne obalia a nasaju vonu smotany a masla....
potom uz len posypeme tymianom,a parmezanom..najlepsie hoblinkami (ja som mala len struhany):( DOBRU CHUT!!!!!!!