Jablkovo-tvarohovo-hrozienkova štrudľa

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Štrudlove cesto, 5 ks jablk, 250gr.tvarohu,1 bal.vanilinoveho cukru, 3PL hrozienka, 3PL praškoveho cukru, 1 vajičko, 1 bal.škoricoveho cukru.
POSTUP PŘÍPRAVY
Na štrudlove cesto dame plnku, zrolujeme,popichame vydličkou,potrieme vajičkom a dame piecť do vyhriatej rury na 170 stupňov 20-25 min.
 |
Nastruhame jablka a pridame tvaroh. Zmiešame. |
 |
Pridame praškovy, vanilkovy a škoricovy cukor a vajičko. |
 |
Pridame vopred namočene hrozienka a všetko premiešame. |
 |
Na štrudlove cesto dame plnku a zrolujeme ju. |
 |
Takto vyzera zrolovana štrudla. |
 |
Vymastime plech olejom a dame štrudle na plech. Popichame vydličkou,potrieme vajičkom a dame piecť do vyhriatej rury na 170 stupňov 20-25 minut. |
 |
Už sa peču |
 |
Prajem vam dobru chuť. |