Jablkovo-tvarohovo-hrozienkova štrudľa



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Štrudlove cesto, 5 ks jablk, 250gr.tvarohu,1 bal.vanilinoveho cukru, 3PL hrozienka, 3PL praškoveho cukru, 1 vajičko, 1 bal.škoricoveho cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY

Na štrudlove cesto dame plnku, zrolujeme,popichame vydličkou,potrieme vajičkom a dame piecť do vyhriatej rury na 170 stupňov 20-25 min.

Nastruhame jablka a pridame tvaroh. Zmiešame.
Pridame praškovy, vanilkovy a škoricovy cukor a vajičko.
Pridame vopred namočene hrozienka a všetko premiešame.
Na štrudlove cesto dame plnku a zrolujeme ju.
Takto vyzera zrolovana štrudla.
Vymastime plech olejom a dame štrudle na plech. Popichame vydličkou,potrieme vajičkom a dame piecť do vyhriatej rury na 170 stupňov 20-25 minut.
Už sa peču
Prajem vam dobru chuť.