Vinárske hrianky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

chlebík na hrianky, môže byť aj starší\r\ncesnak, cibuľa,\r\nsyrokrém, alebo plátkový toastový syr\r\npár plátkov mäsa, napr. čo zvýši pri príprave obeda z nedele :)\r\nkečup, vajcia,\r\nsoľ, korenie, ml. paprika

POSTUP PŘÍPRAVY

Na cibuľke opečieme mäso, osolíme, okoreníme, prípadne dodusíme do mäkka, zatiaľ si pripravíme volské oká a hrianky, ale poctivé na oleji, žiadny hriankovač, potrieme cesnakom, ešte horúce natrieme syrokrémom, na to položíme hotové mäsko, syr sa krásne stopí. A navrch trošku kečupu a najemno nakrájanú surovú cibuľku a cesnak čo sme nevytreli na hrianky. Rýchla a skvelá večera.. dosť sýta.

opeká sa mäsko (zvyšky)
hrianky - zdravé celozrnné tekvicové
.. a volské ocká