Fotopostup - ako na krivú tortu - Topsy Turvy cake



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

naplnené korpusy ( toľko, koľko poschodovú chceme), krém na potieranie, slamky, podložka kartonová, poťahovka

POSTUP PŘÍPRAVY

v obrázkoch

korpus naplníme a dáme dobre vychladiť
v jednej tretine si naznačíme čiaru pokiaľasi budeme zrezávať
zrežeme
zrezanú časť natrieme krémom
odrezanú časť otočíme a priložíme na vyššiu časť tak sa nám sklon ešte zvýši
v strede vyrežeme otvor vo veľkosti korpusu ktorý bude vkladať...urobíme ho ale o niečo väčší nakoľko treba myslieť, že vkladáme už potiahnutý korpus...nakoniec celý korpus potrieme maslovopiškótovým krémom
po zatuhnutí korpus potiahneme dáme zas do chladu stuhnúť dobré je aj niekoľko hodín...platí zásada, že čím viac toriet budeme pokladať tým musí byť spodný korpus schladený ...nebude sa nám torta prepadať
do schladeného korpusu napicháme slamky
položíme kartónik
obdobným spôsobom dokončíme ďalšie poschodia...ja vystužujem iba spodné,ale ak sa bojíte môžete aj stredné...niekto nakoniec celú tortu prepichne zhora dolu paličkou...ja som to nerobila atorta vydržala aj dlhú cestu za Trnavu.