MEDOVÉ KREMEŠE
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Medové pláty - 4 ks, 1 l mlieka, 180 g polohrubej múky, 2 vanilkové cukry, 1 Palmarín, 150 g práškového cukru, rum podľa chuti, čokoládová poleva
POSTUP PŘÍPRAVY
-Medové pláty - 4 ks - potrieme ich z jednej strany pierkom rumom.
-krém - mlieko, polohr. múku a 2 vanilkové cukry uvaríme na kašu, ktorú necháme vychladnúť.
- v druhej nádobe si vyšľaháme Palmarín s práškovým cukrom a pridáme trošku rumu podľa chuti
- nakoniec zmiešame vychladnutú kašu s vymiešaným maslom a dobre to spolu vymiešame,
najlepšie el. mixérom
- vymiešaný krém rozdelíme na dve časti a natrieme na 2 medové pláty. Tými druhými dvomi plátmi krém pritlačíme, polejeme vrch čokoládovou polevou a takto urobené kremeše dáme ich do druhého dňa do chladničky stuhnúť. DOBRÚ CHUŤ !.