
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Kuracie prsia, Kukuričné lupienky (Cornflakes), Pšeničné vločky, 250 ml light majonézy, Soľ, Papier na pečenie, Olej, Ľadový šalát na ozdobenie, Dochucovaciu pastu Sambal Badjak
POSTUP PŘÍPRAVY
Kuracie prsia si nakrájame na menšie kúsky a mierne posolíme. Cornflakes si rozdrvíme na drobno a pridáme do nich pšeničné vločky. Potom si nachystáme 2 misky. V jednej si pripravíme majonézu spolu s 1 lyžičkou dochucovacej pasty Sambal Badjak. V druhej máme pripravenú zmes cornflakesov a vločiek. Každý kúsok mäsa najprv namočíme v majonéze, potom v zmesi a ukladáme na papier na pečenie. Mierne pokvapkáme olejom a pečieme do chrumkava pri 200º C.
Podávame ako hlavné jedlo napríklad s pečenými zemiakmi a Sambal majonézou(pozri recept Sambal Majonéza). Alebo tieto chrumkavé kúsky pridáme do šalátu.