
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
30 dg šunkovej salámy,4 vajcia na tvrdo,1 tatárska /250 ml/, 3 väčšie uhorky /zavarané/, kápia podľa chuti, hrášok /malá konzerva nemusí byť celá/ 1 želatína /20g/, 1 kocka bujonu
POSTUP PŘÍPRAVY
želatínu rozpustíme v 1 dcl vody a v 1 dcl vody uvaríme bujon. Ostatné suroviny pokrájame na kocky, vmiešame tatársku, bujon vychadený, a želatínu. Vlejeme do foliou vyloženej formy na srnčí chrbát, alebo do formy od taperverukto má. Minimálne na 5h do chladničky, najlepšie cez noc. Vyklopíme nakrájame a papáme. Dobrú chuť.
![]() |
potrebné horeuvedené suroviny zabudla somj odfotiť hrášok aj ten tam dáme |
![]() |
takto to vyzerá všetko pomiešané do kopy |
![]() |
vo forme od taperveru vy si dajte do takej čo doma máte aj srnčí chrbát môže byť |
![]() |
a finále ktoré som skoro zabudla odfotť takže aspoň polovica |