vajíčková tlačenka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

30 dg šunkovej salámy,4 vajcia na tvrdo,1 tatárska /250 ml/, 3 väčšie uhorky /zavarané/, kápia podľa chuti, hrášok /malá konzerva nemusí byť celá/ 1 želatína /20g/, 1 kocka bujonu

POSTUP PŘÍPRAVY

želatínu rozpustíme v 1 dcl vody a v 1 dcl vody uvaríme bujon. Ostatné suroviny pokrájame na kocky, vmiešame tatársku, bujon vychadený, a želatínu. Vlejeme do foliou vyloženej formy na srnčí chrbát, alebo do formy od taperverukto má. Minimálne na 5h do chladničky, najlepšie cez noc. Vyklopíme nakrájame a papáme. Dobrú chuť.

potrebné horeuvedené suroviny zabudla somj odfotiť hrášok aj ten tam dáme
takto to vyzerá všetko pomiešané do kopy
vo forme od taperveru vy si dajte do takej čo doma máte aj srnčí chrbát môže byť
a finále ktoré som skoro zabudla odfotť takže aspoň polovica