Kokosové miniroládky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

TMAVÉ CESTO - 250g mletých vlašských orechov (môžu byť aj lieskové), 150g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 30g kakaa, 1 tmavá poleva Dr. Oetker (cca 4 PL), cca 80- 100g masla (pridávame podľa potreby, v pôvodnom recepte nebolo), NÁPLŇ - 150g mäkkého masla, 150g práškového cukru, 150g kokosovej múčky, NA OZDOBU - biela a tmavá poleva

POSTUP PŘÍPRAVY

Recept je z kalendára Dr. Oetkera, toľko som naň pozerala, až som sa odhodlala do jeho výroby.

Postup viď nižšie...

Suroviny na cesto spracujeme, maslo si pridávame podľa potreby, bez neho sa to to vôbec nedalo spojiť.
Hotové cesto. Dáme do chladu a pripravíme si plnku.
...zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom, pridáme kokosovú múčku.
Cesto si rozdelíme na tri časti, ktoré...
...sa snažíme rozvaľkať na menší obdĺžnik pomocou práškového cukru. Cesto som vaľkala na papieri na pečenie.
Potrieme časťou náplne a...
...zrolujeme pomocou papiera.
Tak isto urobíme aj ostatné dve cestá a dáme do chladničky.
Potom natrieme čokoládovou polevou a podľa ľubovôle ozdobíme. Pred krájaním ich vytiahneme skôr a nože si namáčame vo vriacej vode. Dobrú chuť!