hŕstková alebo miš-maš polievka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

malý balíček červenej fazule, za hrsť šošovice, 4 väčšie mrkvy, 3 malé petržleny, hladká múka, olej, červená paprika

POSTUP PŘÍPRAVY

. . .

deň vopred namočenú fazuľu dáme variť, ja som mala len štyri hodiny, lebo som v ten deň kupovala:-) . . .
. . . taktiež sme si šošovicu namočili. . .
. . . keď bola fazuľa na trištvrte uvarená, pridala som šošovicu. . .
. . . medzitým som si nakrájala mrkvy a petržlen na malé kúsky. . .
. . . pridala do polievky a uvarila do mäkka. . .
. . . nakoniec som si urobila zásmažku z oleja a múky. . .
. . . pridala som červenú papriku, zaliala studenou vodou a vliala do polievky / poslednú foto som zabudla odfotiť / a nechala som prejsť varom.
. . . nakoniec uvarená polievka.