hŕstková alebo miš-maš polievka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
malý balíček červenej fazule, za hrsť šošovice, 4 väčšie mrkvy, 3 malé petržleny, hladká múka, olej, červená paprika
POSTUP PŘÍPRAVY
. . .
 |
deň vopred namočenú fazuľu dáme variť, ja som mala len štyri hodiny, lebo som v ten deň kupovala:-) . . . |
 |
. . . taktiež sme si šošovicu namočili. . . |
 |
. . . keď bola fazuľa na trištvrte uvarená, pridala som šošovicu. . . |
 |
. . . medzitým som si nakrájala mrkvy a petržlen na malé kúsky. . . |
 |
. . . pridala do polievky a uvarila do mäkka. . . |
 |
. . . nakoniec som si urobila zásmažku z oleja a múky. . . |
 |
. . . pridala som červenú papriku, zaliala studenou vodou a vliala do polievky / poslednú foto som zabudla odfotiť / a nechala som prejsť varom. |
 |
. . . nakoniec uvarená polievka. |