Kuracie soté s ananásom a kari omáčkou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Kuracie prsíčka podľa potreby kari, čierne korenie, soľ smotana 33 % voda ananásový kompót /aj so šťavou/ cibuľka ryža, hrozienka Obloha akákoľvek zeleninka

POSTUP PŘÍPRAVY

Superrýchla mňamka, ktorú určite urobíte dojem:o))

Mäsko si pokrájame na pozdĺžne tenké slížiky. Na panvici si rozohrejme trošku oleja, osmažíme cibuľku do sklovita a pridáme nakrájané mäsko. Podusíme, kým nezačne chytať farbu /5 min./ okoreníme, osolíme, pridáme ananásový kompót, smotanu /250 ml/, veeľa veľa kari /aj za dve, tri čajové lyžičky/, dolejeme vodu, aby sme mali veeeľa omáčky. Mäsko musí v nej plávať.

Ryžu si pripravíme klasickým postup, len do nej pred varením pridáme za hrsť sušených hrozeniok.

A môžeme servírovať.

Dobrú chuť :o))