Lahke kuracie penne

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Penne, kuracie stehna, korenie 7 bylín (alebo grilovaciu zmes), maslo, mrazenú brokolica, mrazený karfiol, čerstva mrkva, čierne korenie, sol a vegeta.

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuracie stehna okoreníme korením 7 bylín, ak nie je, dajte grilovaciu zmes, poukladajte plátky masla a dajte piecť. Medzi tým si uvarte penne, niekedy tagliatelle, štandardným spôsobom.
Mrazenú zeleninu s čerstvou mrkvou, keď mam pridám aj petržlen, je vynikajúci podusený na masle, dám do hrnca, ovegetujem, okorením čiernym korením a dám na masle dusiť.
Podlievam stehna vodou a výpekom aby boli šťavnaté a chutné.
Keď sa všetko uvari, upečie a udusí, masko obtrháme od kosti, zmiešame s cestovinou a s podusenou (nie rozvarenou) zeleninkou, vylejeme tam aj výpek, podla chuti dosolíme a podávame.
DOBRU CHUT