Spomienka na leto v Grecku :))) "Bifteky" so syrom Feta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

mlete mäso , sol , korenie, trosku vegety ( ja ju jednoducho milujem,),paprika, syr Feta, popripane aj cukina

POSTUP PŘÍPRAVY

Mläte mäso okorenime,opaprikujeme, osolime , povegetime :))) POZOR na sol a vegetu..nie vela...lebo samotna feta je slana ,)

Fetu si nakrajame na male kocky a ked pridavame cukinu , tak aj tuto na male kocecky,)

Mozno pouzit roznu zapekaciu formu...aj formu na "srnci" chrbat . Formu si vystelieme papierom na pecenie.

Mäsovu zmes si rozdelime na dve rovnake casti. Prvou castou vystelieme spodok formy . Na vystelenu zmes dame nakrajanu Fetu a prikryjeme druhou castou mäsovej zmesi :)

Pecieme vo vyhriatej rure na strednom rozni , pri 180 stupnov cca 40 minut..

Papat :))) tuto mnamku je mozne aj za tepla aj za studena :)

Priloha: varene zemiaky s petrzlenom, pazitkou, cibulkou, zeleninovy salat, s chlebikom....kecupommm....medze sa nekadu :)

Opät dobru chuticku ...mnam