
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
rozhodla som sa, že pre môjho syna upečiem na krštiny poschodovú tortu. upiekla som si korpusy, spravila krém...natrela, potiahla so želatínovou poťahovacou hmotou. spodok mal byť okrúhly a na tom štvorec...štvorec som položila na kruh a potom to prišlo...štvorec mi začal klesať do okrúhlej torty - aj tá začala klesať a strácať tvar...za chvíľu bol spodok torty väčší ako podnos na tortu...proste katastrofa...a to sa všetko stalo v piatok o deviatej večer a v sobotu ráno boli krštiny:-( nevedela som čo...tam som zbehla do Tesca...kúpila dve Marlenky a takto to dopadlo...som sa zaprisahala, že v živote už tortu piecť nebudem, toto remeslo nechám šikovným a skúseným cukrárkam a ja budem piecť jedine jednoduché koláčiky typu "jeden hrnček múky, jeden hrnček cukru":-)
POSTUP PŘÍPRAVY
![]() |
a takto dopadla pôvodná torta... |