POTŘEBNÉ PŘÍSADY
mäsko z diviny, plnotučná horčica, soľ, korenie na divinu, cibuľa, čierne mleté korenie, majoránka, cesnak, červená paprika mletá, vývar
POSTUP PŘÍPRAVY
Mäsko nakrájame na plátky, mierne vyklepeme, osolíme, okoreníme, natrieme horčicou a necháme aspoň pol hodinku odležať v chlade (môže byť aj dlhšie).
Na oleji popražíme cibuľu, pridáme čierne mleté korenie, majoránku, cesnak na plátky, červenú papriku. Vložíme mäsko, opečieme, podusíme, prípadne podlejeme vývarom.
Dobrú chuť.
![]() |
Mäsko nakrájame na plátky |
![]() |
Osolíme a okoreníme z oboch strán, najlepšie čerstvo namleté :) |
![]() |
Jemne cez vrecúško naklepeme |
![]() |
Z každej strany potrieme horčicou |
![]() |
a necháme odležať :) |