Horčicové medajlónky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

mäsko z diviny, plnotučná horčica, soľ, korenie na divinu, cibuľa, čierne mleté korenie, majoránka, cesnak, červená paprika mletá, vývar

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäsko nakrájame na plátky, mierne vyklepeme, osolíme, okoreníme, natrieme horčicou a necháme aspoň pol hodinku odležať v chlade (môže byť aj dlhšie).

Na oleji popražíme cibuľu, pridáme čierne mleté korenie, majoránku, cesnak na plátky, červenú papriku. Vložíme mäsko, opečieme, podusíme, prípadne podlejeme vývarom.

Dobrú chuť.

Mäsko nakrájame na plátky
Osolíme a okoreníme z oboch strán, najlepšie čerstvo namleté :)
Jemne cez vrecúško naklepeme
Z každej strany potrieme horčicou
a necháme odležať :)