Torta na krstiny



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

20g želatíny,4dl mlieka,1/2 masla,2 tvarohy,1 vanilkový cukor,125g práškového cukru,piškóty,2 kompóty - podľa chuti, ja som dala jahodový a broskyňový

POSTUP PŘÍPRAVY

Tortu som "odkukala" z fotoalbumov na MK a pod tou kopou šľahačky je naša obľúbená nepečená tvarohovo-želatínová torta.
Želatínu si pripravíme podľa návodu v časti mlieka. Všetky suroviny okrem piškót a kompótov rozmixujeme. Tortovú formu vystelieme alobalom, na dno dáme vrstvu piškót, ktoré namáčame v kompótovej šťave, ďalej dáme vrstvu kompótového ovocia, zalejeme časťou tvarohovej hmoty...rovnako pokračujeme ďalej. Necháme postáť niekoľko hodín v chladničke, najlepšie celú noc.