Chrumkavé rezne . Bombastické.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1kg kuracích,alebo morčacích prsíčok- naklepať a osoliť . Marináda: 15 dkg eidamu nastrúhať, 2 biele jogurty ,1 kyslá smotana-200ml, 2 vajíčka, 2 pol. lyžice hladkej múky ,2 strúčiky cesnaku soľ, m.č.korenie, strúhanka na obaľovanie.
POSTUP PŘÍPRAVY
Mäsko naklepeme, posolíme a vložíme do marinády. , najlepšie na 24 hodín do chladničky,ale ak nás tlačí čas, stačí aj hodina a výsledok bude perfektný. Po odležaní postupne mäsko vyberáme, obaľujeme z oboch strán v strúhanke a vysmážame na horúcom oleji do zlata.
 |
Naklepaná a osolené mäso naložené v marináde. |
 |
Obalíme v stúhanke . |
 |
z oboch strán |
 |
A šup do horúceho oleja s nimi. |
 |
Pekne dozlata vysmažené , mňam. |
 |
A máme hotový obed. Podávame so zemiakmi, alebo ryžou a uhorkovým šalátom s kyslou smotanou. |