Chrumkavé rezne . Bombastické.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1kg kuracích,alebo morčacích prsíčok- naklepať a osoliť . Marináda: 15 dkg eidamu nastrúhať, 2 biele jogurty ,1 kyslá smotana-200ml, 2 vajíčka, 2 pol. lyžice hladkej múky ,2 strúčiky cesnaku soľ, m.č.korenie, strúhanka na obaľovanie.

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäsko naklepeme, posolíme a vložíme do marinády. , najlepšie na 24 hodín do chladničky,ale ak nás tlačí čas, stačí aj hodina a výsledok bude perfektný. Po odležaní postupne mäsko vyberáme, obaľujeme z oboch strán v strúhanke a vysmážame na horúcom oleji do zlata.

Naklepaná a osolené mäso naložené v marináde.
Obalíme v stúhanke .
z oboch strán
A šup do horúceho oleja s nimi.
Pekne dozlata vysmažené , mňam.
A máme hotový obed. Podávame so zemiakmi, alebo ryžou a uhorkovým šalátom s kyslou smotanou.