Syrokrémové hrianky (topinky) vo vajíčku



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

krajce chleba, vajíčka, syrokrém alebo aj paštika, pór

POSTUP PŘÍPRAVY

Z krajcov opatrne vyrežeme popri kôrke stred. Kôrky dáme na rozpálený olej a necháme popražiť. medzitým natrieme stredy chleba syrokrémom. Vajíčka trocha vytrepeme, osolíme a trocha odlejeme do vnútra kôrok na panvici (tesne predtým môžeme dať na olej do stredu kôrky pokrájaný pór). Priložíme stredy chleba natretou časťou dolu k vajíčku. opečieme, otočíme aj na druhú stranu. Hotovo. Kôrky chlebíka sú chrumkavé, topinkové. namiesto syra je dobrá aj paštika, ale potom si nechajte chlieb schladnúť, aby znovu zahustla.

x
x
x
x
x
tak, a tu je chlieb vo vajci na iný spôsob: Chlebík s vajíčkom a syrom podľa môjho muža :-) .. postup je na začiatku v mojom albume.