
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
INGREDIENCIE: 1 balík rukoly, 1 mozzarela (uprednostňujem mini mozzarelly), cca 100g cherry paradajok, cca 100g olív (lepšie sú naložené v olivovom oleji ako v slanom náleve), cca 50g sušených paradajok, krutóny, bazalka a olivový olej na dochutenie
POSTUP PŘÍPRAVY
POSTUP:
1. Mozzarellu nakrájame na menšie kocky, ak sme použili mini mozzarelly, tie rozkrajujem na polovice.
2. Cherry paradajky a olivy poprekrajujeme na polovice.
3. Sušené paradajky nakrájame na tenšie pásiky.
4. Všetko spolu zmiešame s umytou rukolou a krutónami.
5. Polejeme olivovým olejom a trochu dochutíme bazalkou, prípadne môžeme trošku posoliť. Dobre premiešame.
6. DOBRÚ CHUŤ!
POZN.:
- nemala som krutóny, len bagetu, tak som ju rozrezala na polovicu a opiekla v klasickom hriankovači, po opečení som ju len jemne potrela maslom, ktoré sa na nej krásne roztopilo a potom som ju nakrájala na malé kocky.
![]() |
... |