Sýty rajčinový šalát

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

rajčiny, mäkká saláma, cibuľa, vajcia natvrdo, šalátová uhorka, cestoviny, majonéza, ocot, korenie, soľ

POSTUP PŘÍPRAVY

Základom tohto šalátu sú rajčiny, čiže majú byť v presile oproti ďalším surovinám. Ja ich krájam na mesiačiky a tie ešte prekrojím na polovicu, proste kúsky ľahko konzumovateľné. Ďalšie suroviny nakrájame tiež na primeranú veľkosť. Pokvapkáme jemne octom, osolíme, okoreníme a dochutíme majonézou. naposledy som použila len tatársku omáčku, potom už netreba ocot, soľ, ani korenie. Tá ružová šťava, čo vznikne z rajčín a majonézy nevyzerá síce lákavo, ale chutí božsky ,) Kto chce, môže si pridať aj uvarené cestoviny, tak to má rada napríklad moja mamka.