Rezy čoko pims



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cesto: 8 bielkov, štipka soli, 25 dkg cukru krupice, 6 žĺtkov, 10 dkg hrubo sekaných orechov, 10 dkg kokosu, 5 dkg hrozienok, 1PL kakaa, 1 prášok do pečiva náplň: plechovka broskýň (850ml), 2 vanilk. pudingy, 2 PL cukru krupice, 2 žĺtky, 20 dkg masla a 2 balíčky piškotiek čoko pim´s, trocha rumu, 1 želatína

POSTUP PŘÍPRAVY

Na jednej českej stránke som našla tento receptík, otestovala som a mal úspech,odporúčam.Foto som použila z povodneho receptu,dúfam,že sa autorka nebude hnevat.


cesto: 8 bielkov vyšľaháme so štipkou soli a cukrom Potom zašľaháme 6 žĺtkov a opatrne vmiešame kokos ,orechy. hrozienka, kakao a prášok do pečiva Dáme piecť na vysoký plech vystlaný papierom na pečenie .Pečieme pri 170 C cca 25 minút.
Medzitým si pripravíme náplň: :sirup z broskýň dolejeme do 500ml vodou, pridáme 2 PL cukru a dáme variť. V ďalších 200ml vody rozmiešame 2 van. pudingy a 2 žĺtky a pridáme k vriacemu sirupu. Uvaríme hustý puding, ktorý potom necháme poriadne vychladnúť.. 20dkg masla vyšľaháme a postupne pridávame hustý puding. Na cesto dáme polovicu plnky, poukladáme piškótky čoko pims čokoládou nadol a môžeme pokvapkať rumom. Potom dáme druhú polovicu plnky, poukladáme pokrájane broskyne a zalejeme želatínou, ktorú si pripravíme podľa návodu.
Koláčik je dobre nechať prejsť v chladničke cez noc.