
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1kg mäsa (použila som stehno bravčové),cibuľa,olej,korenie podľa chuti ja som použila(soľ,vegeta,muškat. oriešok,mexické korenie,červená paprika,,oregano, bazalka a 1/4 bujónu silného), strúhané zemiaky na zahustenie ak treba aj múku.
POSTUP PŘÍPRAVY
Tento recept bola iba improvizácia,spomienka na staré školské časy.
![]() |
Zomelieme si mäso |
![]() |
Na olivovom oleji a cibuľke mäso osmahneme,keď sa zatiahne troška podlejeme a necháme dusiť. |
![]() |
Pridáme všetky koreniny,strúhaný zemiak a necháme dusiť.Podľa potreby podlievame. |
![]() |
Ešte som dohusťovala múkou lebo som dala málo zemiakov.Necháme prevrieť a odstavíme.U nás sa mäso podávalo s ryžou a pečenými zemiačkami,ale príloha je na vás. |