Mleté mäso na šťave



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1kg mäsa (použila som stehno bravčové),cibuľa,olej,korenie podľa chuti ja som použila(soľ,vegeta,muškat. oriešok,mexické korenie,červená paprika,,oregano, bazalka a 1/4 bujónu silného), strúhané zemiaky na zahustenie ak treba aj múku.

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento recept bola iba improvizácia,spomienka na staré školské časy.

Zomelieme si mäso
Na olivovom oleji a cibuľke mäso osmahneme,keď sa zatiahne troška podlejeme a necháme dusiť.
Pridáme všetky koreniny,strúhaný zemiak a necháme dusiť.Podľa potreby podlievame.
Ešte som dohusťovala múkou lebo som dala málo zemiakov.Necháme prevrieť a odstavíme.U nás sa mäso podávalo s ryžou a pečenými zemiačkami,ale príloha je na vás.