VYNIKAJÚCI a RÝCHLY šľahačkový dezert
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 balenie medových plátov (240 g - 4 pláty), 2 šľahačkové smotany, práškový cukor, 4 banány, 500 g čerstvých jahôd, strúhaná čokoláda na ozdobu
POSTUP PŘÍPRAVY
Dotuha vyšľaháme šľahačkové smotany (podľa potreby môžeme pridať stužovač) a podľa chuti môžeme ale nemusíme pridať práškový cukor. Šľahačku rozdelíme na 4 rovnaké časti. Medové pláty plníme nasledovne: banány nakrájame na hrubšie koliečka, uložíme na prvý plát a natrieme šľahačkou - priložíme druhý plát a natrieme šľahačkou - priložíme tretí plát, uložíme jahody nakrájané na hrubšie plátky a natieme šľahačkou. Posledný plát natieme natenko a zvyšnou šľahačkou zatrieme celý dezert. Zasypeme nastrúhanou čokoládou a necháme odstáť v chladničke 8 hodín. Dobrú chuť:-)