Provensálske hrianky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
8 ks hriankového chleba (alebo čierny chlieb)* 200 g mozarelly* 8 plátkov šunky (kto chce)* paradajky* horčica* provensálske korenie (bylinky)
POSTUP PŘÍPRAVY
Skvelé využitie aj staršieho chlebíka+ jednoduchá, ale neodolateľná vôňa a chuť.
 |
Pripravíme si chlebík (ja som robila len 1 porciu). |
 |
Nartieme málinko horčicou, teraz možeme dať aj šunku. |
 |
Naukladáme tenké plátky mozarelly. |
 |
A nakoniec paradajky a provensálske korenie. Keďže mozarella nie je slaný syr, málinko som paradajky osolila. |
 |
Preložíme na plech vyložený alobalom alebo papierom na pečenie. Pečieme v rúre vyhriatej na 200°C asi 7-10 minút. |
 |
A koniec! :) |