Kuracie prsia zapečené v dijonskej horčici



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 kusy kuracich prsicok, mne z nich vyslo zhruba 13 väcsich reznov, 4 vajicka, struhanka, 500 ml vody, 100 ml oleja, 4 pl. dijonskej horcice, 4 pl. kecupu, kto chce moze aj vegetu,

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento recept je tu v roznych obmenach a nazvoch , vyskusala som viacere a pozliepala z toho takyto sposob pripravy, ktory nasej rodine vyhovuje najviac. Takze, do reznov si vklepeme struhanku, kazdy z nich obalime vo vajicku a vysmazime. Poukladame do zapekacej misky. Dalej si pripravime zalievku- poriadne zmiesame horcicu, najlepsia je dijonska pripadne francuzska , kecup, olej pripadne vegetu podla chuti s pripravenou vodou. Tuto zmes vylejeme do kastrolika a nechame prejst bodom varu. Nasledne vylejeme na vysmazene rezne. Zakryjeme alobalom a pecieme vo vyhriatej rure na 200 stupnov 40 minut a dalsich 15 min zapecieme bez alobalu.