Nepečená dvojfarebná tvarohová torta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Okrúhle piškóty, BIELA PLNKA - 500g jemného tvarohu, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 vanilkový cukor, 1 mandarinkový kompót, 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, cukor podľa chuti, TMAVÁ PLNKA - 500g jemného tvarohu, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, 2-3 PL nutely, posýpka - Granko alebo postrúhaná čokoláda, môže byť len čisté kakao

POSTUP PŘÍPRAVY

V postupe...

Do tortovej formy poukladáme piškóty.
Tvaroh, jogurt a vanilkový cukor vyšľaháme.
Stužovač si pripravíme podľa návodu, len namiesto vody som dala šťavu z mandarinkového kompótu. Zašľaháme do tvarohovej hmoty.
Nakoniec pridám mandarinkový kompót aj so zbytkom šťavy, už len jemne premiešam. Podľa chuti môžme pridať ešte cukor.
Rozotrieme do pripravenej formy.
Na bielu plnku dáme ďalšiu vrstvu piškótov.
Tvaroh, jogurt, nutelu a želatínový stužovač vyšľaháme.
Natrieme na piškóty.
A dáme chladiť, tortu som posypala Grankom hneď, ale lepšie je až po stuhnutí.
Raz dva bolo po nej...