Nepečená dvojfarebná tvarohová torta

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Okrúhle piškóty, BIELA PLNKA - 500g jemného tvarohu, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 vanilkový cukor, 1 mandarinkový kompót, 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, cukor podľa chuti, TMAVÁ PLNKA - 500g jemného tvarohu, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, 2-3 PL nutely, posýpka - Granko alebo postrúhaná čokoláda, môže byť len čisté kakao
POSTUP PŘÍPRAVY
V postupe...
 |
Do tortovej formy poukladáme piškóty. |
 |
Tvaroh, jogurt a vanilkový cukor vyšľaháme. |
 |
Stužovač si pripravíme podľa návodu, len namiesto vody som dala šťavu z mandarinkového kompótu. Zašľaháme do tvarohovej hmoty. |
 |
Nakoniec pridám mandarinkový kompót aj so zbytkom šťavy, už len jemne premiešam. Podľa chuti môžme pridať ešte cukor. |
 |
Rozotrieme do pripravenej formy. |
 |
Na bielu plnku dáme ďalšiu vrstvu piškótov. |
 |
Tvaroh, jogurt, nutelu a želatínový stužovač vyšľaháme. |
 |
Natrieme na piškóty. |
 |
A dáme chladiť, tortu som posypala Grankom hneď, ale lepšie je až po stuhnutí. |
 |
Raz dva bolo po nej... |