Plnený koláč



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

CESTO:4 vajcia,250g prašk.cukru,200ml.oleja,200ml mlieka,200g polohr.múky,100g pomletých mandlí,1/2 balíčka PDP,2-3PL preosiateho kakaa. POMARANČOVA PLNKA:1500 ml pomarančového džúsu,9 PL kryšt.cukru,120g škrobovej múčky(to sú 3 zlaté klasy) MASLOVA PLNKA:300ml mlieka,1 vanilkový puding,100g prašk.cukru,130g masla,240g okruhlych piškot, Bude potrebný ešte pomarančový džus na namačanie piškot a čokoladova poleva..

POSTUP PŘÍPRAVY

1.Celé vajcia vyšľaháme s cukrom.Pridáme olej,mlieko,polohr.múku,pomleté mandle,PDP,a kakao.Cesto dáme na vymastený,mukou vysypaný plech a upečieme.
Z pomarančového džusu,kryšt.cukru a zo škrobovej mučky uvaríme kašu.Vlažnú kašu rozotrieme na vychladnuté cesto a necháme stuhnúť.
Z mlieka a vanilkového prášku uvaríme puding.Maslo vymiešame s práškovým cukrom a pridáme do vychladnutého pudingu.Maslovu plnku rozotrieme na pomarančovu plnku.
Okruhle piškoty namáčame do džusu a kladieme tesne vedľa seba na maslovu plnku.Rozpustenou čokoladovou polevou polejeme piškoty.Koláč dáme na pár hodín do chladničky stuhnuť.

Nenašla som tu takýto koláčik,pod týmto názvom..tak dufam,že som to nezdvojila..Ja mám recept z časopisu Šarm.Koláčik ma trošku dlhšiu prípravu(hlavne to tuhnutie pomarančovej plnky).ale je výborný.
Ja som nedala pomlete mandle..a nemálo to nijaký zlý vplyv.

Upečieme piškotu..
Pripravime pomarančovú kašu a necháme ju vychladnúť...bude jej dosť velké množstvo..
Vylejeme na piškotu..
Tu už je pekne stuhnutá...bola v chladničke..
Uvaríme si plnku a opatrne natrieme..
Piškoty namáčame do džúsu a kladieme tesne vedľa seba...
Polejeme čok.polevou a šup do chladničky,aby to poriadne stuhlo..