
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
4 bravčové rezne(karé, stehno), 8 strúčikov cesnaku, soľ, olej na vyprážanie
Cestíčko: 3 bilka, 2 lyžice mlieka, 1 lyžice oleja, 3 lyžice hladkej múky, soľ
POSTUP PŘÍPRAVY
Dnes sme si urobili toto mäsíčko,pretože všetci, okrem Kristínky, sme cesnakoví(Kristínka mala rezeň v trojobale...), ako prílohu som zvolila zemiakové pyré, ale môžu byť i zemiačky.Ešte sme si k tomu dali uhorkový šalát.Veľmi nám chutilo, tak recept posúvam ďalej...
![]() |
Rezne naklepeme... |
![]() |
Z obidvoch strán ich osolíme a potrieme roztlačeným cesnakom(na každú stranu rezňa jeden strúčik).Cesnak do mäsa zatlačíme, nech nám nevypadne... Rezne obalíme v cestíčku...ktoré vznikne zmiešaním surovín uvedených v ingredienciách... |
![]() |
Opečieme z obidvoch strán do zlatova a chrumkava.Vyberieme na tanier, pridáme zemiakovú kašu, ktorú sme si uvarili medzičasom. |
![]() |
My sme mali ako prílohu UHORKOVÝ ŠALÁT, toto sú ingrediencie: 2 kyslé smotany, 2 šalátové uhorky nastrúhané na koliečka, soľ, čierne mleté korenie-všetko premiešame a ak máte radi cesnak ako my, ešte pridám podľa chuti pretlačený cesnak(ja som dala 4 strúčiky...) |
![]() |
..takto to vyzerá... |
![]() |
A môžeme papať.Dobrú chuť. |