Cesnakové rezne



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 bravčové rezne(karé, stehno), 8 strúčikov cesnaku, soľ, olej na vyprážanie
Cestíčko: 3 bilka, 2 lyžice mlieka, 1 lyžice oleja, 3 lyžice hladkej múky, soľ

POSTUP PŘÍPRAVY

Dnes sme si urobili toto mäsíčko,pretože všetci, okrem Kristínky, sme cesnakoví(Kristínka mala rezeň v trojobale...), ako prílohu som zvolila zemiakové pyré, ale môžu byť i zemiačky.Ešte sme si k tomu dali uhorkový šalát.Veľmi nám chutilo, tak recept posúvam ďalej...

Rezne naklepeme...
Z obidvoch strán ich osolíme a potrieme roztlačeným cesnakom(na každú stranu rezňa jeden strúčik).Cesnak do mäsa zatlačíme, nech nám nevypadne...


Rezne obalíme v cestíčku...ktoré vznikne zmiešaním surovín uvedených v ingredienciách...
Opečieme z obidvoch strán do zlatova a chrumkava.Vyberieme na tanier, pridáme zemiakovú kašu, ktorú sme si uvarili medzičasom.
My sme mali ako prílohu UHORKOVÝ ŠALÁT, toto sú ingrediencie:
2 kyslé smotany, 2 šalátové uhorky nastrúhané na koliečka, soľ, čierne mleté korenie-všetko premiešame a ak máte radi cesnak ako my, ešte pridám podľa chuti pretlačený cesnak(ja som dala 4 strúčiky...)
..takto to vyzerá...
A môžeme papať.Dobrú chuť.