Hlivovo-cukinový "koláč"



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

50 g masla, olej, 6 vajec, 1 veľká cibuľa, 1 menšia cukina, 2 veľké hlavičky hlivy ustricovej, soľ a korenie, 2 lyžice parmezánu, bazalka.

POSTUP PŘÍPRAVY

Na panvici na rozpálenom oleji usmažíme na kocky nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané huby a cukinu, a dusíme. Potom z panvice všetko vyberieme a vytrieme ju obrúskom do sucha. Na čistej panvici rozpustíme maslo. Rozšľaháme vajíčka, pridáme zmes húb a cukiny, parmezán a všetko spolu dobre premiešame. Ochutíme soľou a korením. Nakoniec primiešame na hrubo nasekanú bazalku. Zmes vylejeme na panvicu a smažíme. Keď je povrch ešte surový, panvicu vložíme na chvíľu pod gril, prípadne zapiecť do rúry. Podávame nakrájané na kúsky ako koláč. Ako prílohu podávame biely chlieb.