Fašírky z morčacieho masa s pórkom-bez vysmážania



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

400 g morčacieho alebo kuracieho masa*1 cibuľa*1/2 póru*2 strúčiky cesnaku*olej*zelená petržlen.vňať*soľ*mčk

POSTUP PŘÍPRAVY

Rýchle,diétne,chutné..................čo dodať,zvyšok v obrázkoch.

Na panvičke na troche oleja si orestujeme nakrájaný pór a cibuľu....
...morčacie maso,alebo kuracie,alebo 1:1 si nakrájame na menšie kúsky a dáme do mixéra.Párkrát prebehneme.Skor ho necháme nahrubšie,akoby sme mali mať z masa kašu.....
...k masu pridáme orestovaný pór a cibuľku....
...pridáme zelenú peržlelku,soľ,mčk a najlepšie rukou vypracujeme hmotu....
...na plech na papier na pečenie dávame masové kopky.Maso šlo krásne tvarovať,držalo spolu.Keby Vám to nešlo,namočte si ruky vo vode.Papier nie je potrebné mazať olejom.V mase je olej z restovanej cibule.Premýšlala som,šlo by to a z bravčového.....Dáme do vyhriatej rúry na 200 stupňov asi na 25 minút....sledujte!!!
...asi po 15 minútach sú už fašírky hotové.Otočíme ich.To už len preto,aby dostali farbu z oboch strán...
...tu sú už obojstranne farebné...........už o tom svedčí aj pnp....
...no a degustujeme.So šalátom,opečenými zemiačkami,rozprávka.