
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Myslím, že tento recept je chronicky známy, preto netreba uvádzať ingrediencie.
POSTUP PŘÍPRAVY
Chcem len ukázať trocha praktickejší spôsob obaľovania, ktorý je rýchlejší a menej babrošský. Ušetrí nám trocha času a práce :))
![]() |
Karfiol uvarený v osolenej vode necháme odkvapkať a vychladnúť. Do mikroténového sakla dáme múku a vložíme dnu karfiolovú ružičku. Zatrasieme párkrát sáčkom a karfiol môžeme vybrať. |
![]() |
Hneď ho vložíme do plastovej krabičky, v ktorej máme nachystané vajcia rozšľahané s mliekom a soľou. Krabičku prikryjeme, zahrkáme párkrát a máme hotovo... |
![]() |
vybereime z krabičky... |
![]() |
a šupneme karfiol do sáčka, v ktorom máme pripravenú strúhanku a opäť ponatriasame |
![]() |
Za malú chvíľu máme obalené, zababrané sáčky aj so zvyškami šupneme do smetiaka, no a tešíme sa, že nemáme zarýpanú kuchyňu a "prézle vo vlasoch či za ušami" :-DDD Kto chce, ďalej bude vyprážať, kto chce, bude piecť v rúre... |