Rum-kokoska

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Suroviny:
Cesto: 150 g masla, 150 g práškového cukru, 4 vajcia, 2 lyžice kakaa, 1 balíček prášku do pečiva, 100 g polohrubej múky, 120 g mletých orechov -ja dávam lúpané opražené pomleté mandle-dá to super kombinejšn
Plnka: 200 g kokosovej múčky, 4 lyžice práškového cukru, 1,5 dl rumu, lyž.masla.
Poleva: Varová čokoláda, 0,5dl mlieka, lyž. masla

POSTUP PŘÍPRAVY

Postup:
Cesto: klasika piškót-vyšľahať žĺtka+cukor+zmäknuté maslo do peny
po lyž. pridávať sneh z bielok, orechy, múku+práš.do peč.+kakao-to si môžeš vopred premiešať.
upiecť
Plnka: maslo vyšľahať s cukrom do peny a primiešávať kokos namočený v rume
natrieť na mierne vychladený korpus (ja ho predtým potriem lekvárom) a nechať celkom vychladnúť
Poleva: ingrediencie nechať stopiť nad parou a zaliať koláč.