*♥*Treska bola u nás dneska *♥*



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Treska alebo pangas alebo iná dobrá ryba, hladká múka, korenie na steak, mčk, červená paprika, majoránka, soľ, citrón, olej alebo masť,

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento recept je hrozne jednoduchý, tak kto nechce, nech nečíta. Ja mám jeden dôvod, prečo ho sem dávam (ahoj Zuzka, ahoj Jaja:) tak mi to prepáčte.
Rybu umyjeme, trocha osušíme servítkou a posolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme asi 15 - 20 minút postáť. Medzitým si pripravíme obaľovaciu zmes - 4 PLhladká múka, mčk, červená paprika, majorán a steakové korenie asi po 1 čL . Dobre zmiešame a ryby v zmesi dobre vyobraciame. Hneď kladieme do rozpáleného oleja alebo masti. Opečieme dochrumkava z obidvoch strán. Nenapichovať, obracať plochou vareškou alebo teflónovou obracačkou. Vyložiť na papierovú utierku kvôli odsatiu tuku.