tvarohový srnčí chrbát



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

opäť vymyslený receptík. Pôvodne to mali byť moravské koláčiky, ale cesto sa mi nejak nepáčilo a nešlo mi formovať, tak improvizácia :-) Kysnuté cesto z hladkej a polohrubej múky, trochu oleja, kvások, mlieko. Plnka: jemný+hrudkovitý tvaroh, vaječný koňak, hrozienka, vanilkový+kryštálový cukor, asi tým vaječným konakom to bolo redšie, tak som to dohustila hladkou múkou.

POSTUP PŘÍPRAVY

cesto necháme vykysnúť, rozvaľkáme na veľkosť, aby sa vošlo do srnčieho chrbáta + na zakrytie. do formy som dala trochu oleja, uložila cesto, naplnila plnkou, cesto, ktorým som zakryla plnku, tak som tam použila marhuľový džem. Pieklo sa to nejakú pol hodinku.
Krájame vychladnuté.

upečené