
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
6 vajec, 6 lyžíc pieskového cukru, 6 lyžíc hladkej múky špeciál, pol prášku do pečiva, 3 lyžice kakaa, 1 dl olej, 50 g madnľových lupienkov 2 dl mlieka, pol balíčka čokoládového pudingu, 250 g masla, 150 g práškového cukru, 100 g zmäknutej mliečnej čokolády, rum 2 šľahačkové smotany, 3 smotanové jogurty, 1 vanilkový cukor, 1 a pol balíčka želatínového stužovača
POSTUP PŘÍPRAVY
Cesto: Z vajec a cukru vyšľaháme bielu penu, pridáme olej a pomaly vmiešame kakao, múku s PDP a mandľové lupienky. Cesto vylejeme na plech a upečieme.
Z mlieka, štipky cukru a pudingového prášku uvaríme hustejší puding. Maslo vyšľaháme s cukrom a čokoládou, po lyžiciach pridáme vychladnutý puding a rum.. Plnku natrieme na vychladnuté, džemom potreté cesto.
Šľahačkové smotany vyšľaháme s vanilkovým cukrom do tuha, všľaháme jogurty a namočený želatínový stužovač. Túto masu vylejeme na plnku a uhladíme. Dáme na dve hodiny stuhnúť do chladničky.