CIBUĽOVO-VAJÍČKOVÝ ŠALÁT

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cibuľa, vajcia, majonéza, soľ - množstvo podľa potreby

POSTUP PŘÍPRAVY

Cibuľu nakrájame na kolieska a vajcia uvarené na tvrdo na plátky.
Zoberieme si misu v ktorej budeme šalát servírovať a ideme vrstviť.
Na dno dáme vrstvu koliesok cibule, ďalej na to vrtvu plátkov vajec, osolíme a potrieme majonézou.
Tento postup opakujeme 3x,4x,5x ... podľa toho pre koľkých papkáčov by šalátik mal byť a končíme majonézou.
Bezpodmienečne treba nechať šalátik odležať aspoň 1/2 dňa, najlepšie cez noc!
Výborný s tmavým pečivom.
Zabudla som nafotiť postup, tak ak si najbližšie spomeniem - doplním.
Dobrú chuť.