Francúska nátierka s tuniakom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Mám jednu super knižku volá sa Pomazánky na každý deň a dnes som z nej vyskúšala práve túto, tiež veľmi dobrá a chutná nátierka na hrianky alebo s čerstvým pečivom. Budeme potrebovať: 1 tuniak v oleji - kúsky, nie drvený, 2 vajíčka na tvrdo, 150g tvarohu - mala som len jemný, 1 PL horčice, pažítka, soľ podľa potreby, citrónová šťava alebo umeocot - v tom prípade nesolíme

POSTUP PŘÍPRAVY

Viď nižšie...

Vajíčka postrúhame na jemno, pridáme tuniaka aj s olejom, tvaroh, horčicu, pažítku, dochutíme citrónovou šťavou alebo umeoctom a pridáme soľ, ak treba. Natierame na chlebíky, podávame so zeleninou podľa vlastného výberu. Dobrú chuť!