GRILÁŽ



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

300g kryštálového cukru, 200g rastlinného tuku (HERA), 1 konzerva sladeného kondenzovaného mlieka (SALKO), 100g posekaných orieškov, podlhovasté oblátky - stačí jeden balík

POSTUP PŘÍPRAVY

Kryštálový cukor upálime na karamel, pridáme tuk a necháme ho roztopiť, potom pridáme kondenzované mlieko (SALKO), chvíľu miešame a nakoniec zamiešame posekané oriešky.
Masu necháme ešte povariť, ale stále miešajte kým sa Vám nespojí (bude to tak bublať).
Plnku potom natierame na oblátky a vždy dobre pritlačíme. Nakoniec dobre zaťažíme !!!
Nechávam do druhého dňa a potom krájam na malé obdĺžniky. Kto má rád čokoládu môže konce namáčať v čokoláde.
Tento griláž je jednoduchý, rýchly a hlavne je *super*.
Skúste, netrvá to dlhšie ako hodinku a to ešte sekám oriešky :o)))))))