JAHŇACIE KEFTA KEBABY



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500g mletého jahňacieho mäsa, 1 menšia nahrubo nakrájaná cibuľa, 2PL nahrubo nasekanej petržlenovej vňate, 1PL nahrubo nasekaného koriandra, 1ČL mletého rímskeho kmínu, 1ČL červenej papriky, štvrť lyžičky kajenského korenia, štvrť lyžičky mletého čierneho korenia, citrón baby šalát ako príloha.

POSTUP PŘÍPRAVY

Cibuľu, petržlenovú vňať, koriander v mixéri spracujeme na kašu.
Pridáme jahňacinu, kmín, papriku, kajenské korenie, čierne korenie.
Rozmixujeme na hrubšiu pastu.

Zmes kefta rozdelíme na rovnakých osem dielov. Vytvarujeme na podlhovasté šištičky a napichneme na ihlice.
Dáme do pekáčika, prikryjeme a necháme cca hodinku odpočinúť.
Grilujeme zo všetkých strán.
Podávame s citrónom a lístkami šalátu.

Dobrú chuť :-)))

Hotové špízy poukladáme, prikryjeme a necháme relaxovať :-)))