Vynikajúca kuracina s tatarkou.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Kuracie mäsko(môže byť hocijaké-ja som použila prsia),1 väčšia cibuľa,syr eidam plátky,soľ korenie,maslo,tatárska omáčka.
POSTUP PŘÍPRAVY
Tento recept je úplne jednoduchý,rýchly a hlavne mňamkový.Dá sa aj kadejako vylepšiť trebárs tým že pridáte ešte šunku,oravskú slaninku,alebo iné mäsové mňamky.
 |
na spodok misy poukladáme plátky masla a zasypeme na koliečka pokrájanou cibuľou |
 |
na cibuľu kuracinka,soľ a korenie (ak si to chcete prilepšiť tak si na mäsko ešte poukladajte šunku alebo slaninku atď.) |
 |
všetko zalejeme tatarkou a rozotrieme |
 |
a na tatarku syrček.Prykrijeme alobalom a necháme piecť pri 200°C asi 30minút. |
 |
Chvíľku pred dopečením odokryjeme. |