Cestoviny s krevetami v smotanovej omáčke



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Krevety /čerstvé prípadne mrazené/, cestoviny, 3PL paradajkového pretlaku, 1PL horčice, 3PL olivového oleja, 300 ml šľahačkovej smotany, cesnak, chilly, soľ, petržlenová vňať

POSTUP PŘÍPRAVY

Tieto cestoviny sú úplne fantastické a netreba na ne veľa kreviet, ide hlavne o omáčku.

1. Krevety si očistíme, ak používame mrazené tak ich necháme rozmraziť.
2. Na olivovom oleji osmažíme krevety do ružova /hotové sú keď zmenia farbu na ružovo červenú a skrútia sa/. Pridáme nadrobno nakrájaný strúčik cesnaku, nadrobno nasekanú chilly papričku a zalejeme šľahačkou. Privedieme zmes do varu.
3. Medzitým si dáme variť cestoviny. Keď sú hotové, odstavíme ich z ohňa a precedíme.
4. Keď krevetová omáčka začne hustnúť, pridáme horčicu, paradajkový pretlak prípadne kečup a osolíme.
5. Omáčku zamiešame a odstavíme zo sporáku.
6. Pri podávaní cestoviny polejeme omáčkou s krevetami a na dozdobenie pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
Prajem dobrú chuť.

1. Krevety si očistíme, ak používame mrazené tak ich necháme rozmraziť.
2. Na olivovom oleji osmažíme krevety do ružova /hotové sú keď zmenia farbu na ružovo červenú a skrútia sa/.
3. Pridáme nadrobno nakrájaný strúčik cesnaku, nadrobno nasekanú chilly papričku a zalejeme šľahačkou. Privedieme zmes do varu.
4. Keď krevetová omáčka začne hustnúť, pridáme horčicu, paradajkový pretlak prípadne kečup a osolíme.
Omáčku zamiešame a odstavíme zo sporáku.
5. Medzitým si dáme variť cestoviny. Keď sú hotové, odstavíme ich z ohňa a precedíme.Pri podávaní cestoviny polejeme omáčkou s krevetami a na dozdobenie pridáme nasekanú petržlenovú vňať.