Bublanina s pudingom

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 vajcia, 2 hrnčeky polohrubej múky,200 ml oleja, 1hrnček kryštálového cukru, 1 hrnček mlieka, 1 kypriaci prášok, 1 vanilkový cukor, 1 lyžica rumu, 2 lyžice kakaa, marhuľový kompót, 1 veľký banán, 1 vanilkový a 1 čokoládový puding.

POSTUP PŘÍPRAVY

Vajcia s cukrom vyšľaháme do penista, postupne pridáme olej, mlieko, múku s kypriacim práškom a nakoniec rum. Asi 2/3 cesta rozotrieme na vymastený a pomúčený plech, do zvyšku vmiešame kakao a polejeme ním cesto na plechu.
Marhule scedíme, necháme odkvapkať, poukladáme ich na cesto a upečieme. Ešte teplý koláč natrieme roztlačeným banánom.Šťavu z kompótu dolejeme do 1 litra vody a rozdelíme na 2 polovice.
Z prášku uvaríme v šťave s vodou najprv vanilkový puding /osladíme podľa chuti/ a ešte horúcim polejeme koláč. Rovnako uvaríme čokoládový puding, nalejeme ho na vrch koláča, necháme stuhnúť a pokrájame.