Čína s medom a banánom

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500g kuracích prsíčiek malá hlávka kapusty malá konzerva kukurice 1/2 banánu karí korenie, soľ, vegeta, worchestrová omáčka,sójová omáčka, mleté čierne korenie 1 dl.oleja, 3 lyžice medu

POSTUP PŘÍPRAVY

prsíčka nakrájame na slížiky. do Woku si dáme rozpáliť olej a med.keď med začne karamelizovať, prsíčka naprudko osmažíme.po chvíľke pustia šťavu. dusíme.
kapustu nakrájame na velmi jemné rezance a pridáme k mäsu. dusíme do polomäkka.pridáme sterilizovanú kukuricu aj s vodou a korenia podľa chuti a potreby, karí korenia trošku viac, musíme docieliľ typickú farbu jedla ale aj chuť. dávame pozor, aby sa nám všetka voda nevyvarila, podľa potreby podlievame.
nakoniec banán nakrájame na tenučké plátky a pridáme k zmesi. dusíme dovtedy, kým sa banám úplne "nerozpustí"
ako prílohu k číne doporučujem netradične zemiakové pyré. jednoznačne sa k nej nehodí nič viac
DOBRÚ CHUŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!