
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Dávka cca pre 2 osoby: 2 hrube petržleny 1 červená paprika 2-4 strúčiky cesnaku 1 menšia cibuľa 1-2 menšie paradajky Petržlen, papriku, cibuľku treba rozdrviť, paradajky (olúpané) rozkrojiť na polky a poukladať vsetko na plech, potrieť ich olivovým olejom a grilovať v rúre (upiecť) kým nezačnú najtenšie časti chytať farbu. V hrnci asi v ½ l vody rozpustiť zeleninový bujón, pridať oregáno, zázvor (dumbier), čierne korenie, soľ a nechať dobre prevrieť, nakoniec tam nasypať grilovanú zeleninu a rozmixovať. Vznikne nám hustá polievočka, je naozaj výborná a rýchla!!!! :) Ja ju podávam s čerstvými bagetkami. Vrch môžete ozdobiť podľa seba( petržlenová vňať,strúhaný syr, lyžica smotany...) Je to už na Vás ,o) Dobrú chuť prajem!!!!
POSTUP PŘÍPRAVY