
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Robila som ju už dosť neskoro večer tak som nestihla ruže... nabudúce.... este som veľa toho musela porobiť a už bola pokrocčilá doba.... mramorový korpus a parížsky krém.... WI poťah.... všetkým vám chcem poďakovať za pomoc, absolútne by som to nezvládla... teda zvládla ale takto som si spravila to čo bolo odskúšané a chválené takže bola úžasná.... krem som dala dve šlahačky 100 g bielej a 100 g čiernej čokolády, banán, pod poťah uvarené salko a maslo.. no to nebola štastná volba lebo to tieklo ale dala som do mrazáku na chvťku a potiahla som a bola skvelá..... jednoducha a uuuuužasná.... naozaj vám ďakujem že ste boli ochotné poradiť.....
POSTUP PŘÍPRAVY
korpus aj krém som opakovala po Ivetke ID 42855 .... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11215&user=42855